P

pagoda

Če v sanjah vidite pagodo se boste kmalu odpravili na dolgo želeno potovanje. Če pagodo najdete se bo v vašem življenju zvrstilo mnogo nepredvidljivih dogodkov. Če pagodo izgubite se kaže ločitev od partnerja.

paket

Če vidite paket boste poskrbeli za svoje zdravje z rekreacijo. Če paket izgubite boste doživeli manjše izgube in razočaranja.

palača

Če hodite skozi palačo boste imeli svetlo prihodnost in dostojanstveno življenje. Če v palači plešejo vam bo sodelovanje z novim poslovnim partnerjem prineslo dobiček in prijetna druženja. Če v palači prirejate zabavo boste napredovali v službi ali pa se boste poročili.

palačinke

Če sanjate palačinke pomeni da boste veliko delali, vendar boste za to tudi bogato in dobro nagrajeni.

paleta

Če sanjate palete bo vaše ljubezensko življenje začasno trpelo. Tudi partner bo bolj ljubosumen kot običajno.

palisada

Če sanjate palisade boste pomagali tujcem tako finančno kot pri življenjskih situacijah. Zaradi tega boste poslabšali svoj življenjski standard.

palma

Če v sanjah vidite palme vas bo življenje obdarilo s srečo in dobrim položajem na delovnem mestu. Če sanjate drevored palm boste imeli zvestega partnerja. Če vidite uvele palme življenje prineslo nekaj nepričakovanih žalostnih dogodkov.

paluba

Če ste v sanjah na palubi barke in okoli vas divja pobesnela nevihta se pazite nesreče. Mirno morje in lepa svetloba pa vam prinaša začrtano pot k uspehu. Za zaljubljene to pomeni veliko srečo v ljubezni.

panorama

Če sanjate panoramo je na vidiku zamenjava službe ali stalnega prebivališča. Omejite krog svojih prijateljev.

pantomimik

Če vidite pantomimika v sanjah bodite pozorni na vaše prijatelje. Niso vsi vredni naziva "prijatelj". Če ste sami pantomimik boste sokrivi pri kaznivem dejanju.

papagaj

Če sanjate papagaja, vam sanje govorijo, da so prijatelji, ki jih imate okoli sebe, sicer zelo zabavni, nikar pa z njimi ne sklepajte posla.

papež

Če vidite papeža, ne da bi se z njim pogovarjali boste morali upoštevati druge osebe. Vaše mnenje ne bo opaženo. Če govorite s papežom vas prijatelji cenijo. Če je papež žalosten se pazite žalosti tudi vi.

paraliza

Če sanjate, da ste paralizirani bodite previdni pri podpisu pogodb. Če vidite paralizirane prijatelje preverite zvestobo partnerja. Doleti vas lahko tudi bolezen. Če sanjate da je paraliziran vaš partner boste izrazili glasno nezadovoljstvo pri nekaterih vprašanjih.

parfum

Če vonjate parfum bo vaše življenje polno srečnih dogodkov, ki se bodo vrstili kot po tekočem traku. Če vaša oblačila dišijo po parfumu vam bodo drugi laskali. Če parfum razlijete, boste izgubili nekaj kar vam omogoča užitek. Če razbijete stekleničko parfuma se boste spopadali z duševnimi motnjami. Če dobite parfum kot darilo bo vaše življenje postalo nevarno, saj se boste družili z napačnimi ljudmi.

park

Če hodite skozi urejen park boste aktivno preživljali svoj prosti čas. Če se sprehajate s partnerjem se boste srečno poročili. Če hodite skozi neurejen park brez zelenja in listja vas čaka nekaj zloveščega.

partnerstvo

Če sanjate partnerstvo z moškim bodo vaše finance nihale iz ene skrajnosti v drugo. Partnerstvo z žensko vam bo prineslo sodelovanje z nekaterimi uspešnejšimi podjetji. Iti v partnerstvo z nekom, ki ga ne marate pomeni, da se bodo zadeve, ki vam otežujejo poslovanje rešile same od sebe.

pastinak

Če vidite ali jeste pastinak boste uspešno poslovali. Predvsem boste uspešni na trgovskem področju. V ljubezni bo bolj mračno obdobje.

pašnik

Če sanjate pašnik boste srečni in bogati. Če sanjate sušni in "mrtvi" pašnik boste osamljeni.

patent

Če sanjate, da ste razvili patent boste izpolnili vsako opravilo, ki se ga boste lotili. Nadrejeni bodo zadovoljni z rezultatom, vi pa tudi. Če vam ne uspe zavarovati patent se zna zgoditi, da boste ostali brez zaposlitve. Če ponaredite patent boste trpeli zaradi bolezni.

pav

Če sanjate pava, boste sprva živeli v izobilju, vendar veselje ne bo trajalo dolgo. Kmalu boste doživljali razočaranje za razočaranjem. Če sanjate, da se pav šopiri po vašem dvorišču vas bodo prijatelji zavajali. Če slišite oglašanje pava, boste naredili dobro delo.

pavliha

Če sanjate, da si vas je Pavliha privoščil v šali, se vam obeta dobiček, saj boste našli listine, s katerimi boste lahko izterjali denar. Če sanjate, da ste sami Pavliha in zabavate druge, na vas prežijo težave. Če sanjate, da ste oblečeni kot Pavliha boste zagrešili nespametno napako, ki vam bo življenje obrnila na glavo.

pecivo

Če sanjate pecivo, vas bodo nekateri ljudje zavajali z informacijami. Če ga želite jesti imate zveste prijatelje. Če pecivo pečete, vas bo partner prevaral.

pečica

Če sanjate, da je vaša pečica vroča vas bo partner neizmerno ljubil ter vas spoštoval. Če v pečici pečete, vas čakajo razočaranja. Če je pečica pokvarjena, boste otrokom in sodelavcem postavili visoke cilje, ki jih bodo le s težavo dosegli, ali pa jih sploh ne bodo. Zaradi tega se boste znašli v konfliktu.

pekel

Če sanjate da ste v peklu boste zapadli v skušnjave, ki vas bodo uničile tako finančno kot moralno. Če vidite svoje prijatelje v peklu, vas bodo pestile stiske in skrbi. Prav tako pa boste izvedeli novico o nesreči prijatelja. Če sanjate da jokate v peklu vas bodo prijatelji rešili iz »krempljev« sovražnikov in vam prihranili sramoto.

pelikan

Če sanjate pelikana boste doživljali razočaranja. Če ga ujamete boste težko premagali ovire. Če ga ubijete, bo pravica na strani drugih. Če jih vozite se vam obetajo spremembe, ki vas bodo navdušile.

pepel

Sanje o pepelu nas opominjajo, da je vse minljivo, da ni nič za vedno in da se ne obremenjujte z možnimi izgubami, ampak poskusite na vse gledati čim bolj pozitivno.

pergament

Če sanjate pergament vam grozi izguba. Nekdo bo proti vam sprožil tožbo in jo tudi dobil. Kažejo se tudi nesoglasja v družinskem krogu.

perice

Če vidite perice, si omislite hobi, saj se boste v nasprotnem primeru dolgočasili in kaj hitro lahko zaidete na stran pota. Če vam perice prinesejo oprano perilo na dom boste izgubili nekaj zelo dragocenega, prav tako pa bo ogroženo vaše zdravje.

perutnina

Če vidite perutnino, boste precej zapravljivi. Pazite na finance. Če lovite perjad po dvorišču, boste večino dragocenega časa namenili popolnoma nepotrebnim zadevam.

pesek

Če sanjate pesek bo vaše podjetje zelo neproduktivno. Če vidite umazan pesek boste izgubili svoj dobro lastnost ter začeli špekulirati proti drugim.

peteršilj

Če sanjate peteršilj boste želi sadove uspeha. Če peteršilj jeste boste dobrega in trdnega zdravja. Prav tako boste dobro skrbeli za vašo številčno družino.

petrolejka

Če vidite petrolejko bo vaše poslovanje uspešno. Dosegali boste zavidljive rezultate. Če vidite petrolejko prazno se vam bosta v življenje prikradla depresija in potrtost, ki se vas bosta držala kar nekaj časa. Na koncu vsakega predora je luč.

pihalec stekla

Če vidite pihalca stekla pri delu boste spremenili taktiko dela v svojem podjetju in sodelavci bodo navdušeni, saj bodo končno prišli na svoj račun. Pri tem boste vi mnogo bolj garali.

pijanost

Če si v sanjah pijan od žganih pijač vam to nakazuje na finančno izgubo ali celo izgubo zaposlitve. Posledično se lahko zatečeta k poneveram in kraji. Pijanost od vina je znak sreče v trgovskih poslih in ljubezni. Take sanje so vedno tudi znak občutka za estetiko. Pijanost v vseh oblikah, pa je znak nezanesljivosti in opozorilo, da si življenje uredite bolj zdravo.

pijavka

Če sanjate pijavke na svojem telesu bodo vaši sovražniki uničili vaše interese. Če pijavke uporabljate v medicinske namene se vam obeta resna bolezen, ki bo zajela tudi vašo družino. Če vidite, kako napadajo druge ljudi boste imeli težave z vašimi prijatelji. Če vas pijavka ugrizne bodite previdni, posebej če se odpravljate v neznano mesto.

piknik

Če obiščete piknik boste želi uspehe. Če piknite vidite bodo vaši otroci srečni. Če piknik pokvari neurje pazite na delovno mesto, imeli pa boste srečo v ljubezni.

pirat

Če sanjate pirate imate okoli sebe hinavske prijatelje, ki vam ne želijo nič dobrega. Če sanjate, da ste sami pirat, boste padli pod slab vpliv družbe, ter se zapletli v ilegalne posle. Če sanjate, da so vas pirati ujeli boste zapustili svoj dom.

pisarna

Če sanjate da imate pisarno boste hodili po tankem ledu pri svojih poslovnih partnerjih, vendar boste zaradi tega nagrajeni z uspehom in dobičkom. Če sanjate da odhajate iz pisarne pazite na svoje dragocenosti. Kaj hitro se zna zgoditi, da jih boste izgubili.

pisava

Če sanjate, da vidite pisavo, pomeni da bodo sovražniki prežali na vas ter škodoželjno izkoristili vaše mnenje, ter ga predstavili kot svoje. Zaradi tega je v nevarnosti vaše napredovanje.

pismo

Če vidite priporočeno pismo, boste prejeli nekaj nepričakovanega denarja. Če prejmete anonimno pismo, pomeni da vam bo nekdo povzročil škodo. Če sami napišete pismo, vas bo zajel val ljubosumja. Prav tako pa boste nepremišljeno obsodili prijatelja, čeprav ne bo ničesar kriv. Vaše obžalovanje ga ne bo omehčalo. Če dobivate veliko pisem, sanje označujejo težave, neprijetne novice in bolezni. Če je pismo napisano z modro barvo boste naklonjeni prijateljem, prav tako pa oni vam. Če je napisano z rdečo barvo, boste ljubosumni. Če prebirate pisma boste izgubili borbo z vašim tekmecem na poslovnem področju. Če prestrežete pismo, ki ni namenjeno vam, boste predmet obrekovanja. Če skrijete pismo, se boste zelo težko odločili za pravi poklic. Če pišete pismo svojemu partnerju je na vidiku ločitev, ki bo po žepu udarila tako vas kot partnerja. Raztrgano pismo pomeni, da lahko najmanjša napaka ki jo boste storili, pokvari vaš ugled.

pismonoša

Če sanjate, da vam je pismonoša izročil pismo, boste kmalu prejeli neprijetne novice ter dobili nepričakovan obisk. Če vidite pismonošo brez pošte, vas bo doletelo razočaranje in žalost. Če pismo izročite pismonoši se pazite fizičnih napadov zaradi zavisti in ljubosumja. Če se pogovarjate s pismonošo, boste priča škandalu, zaradi katerega se boste morali za nekaj časa umakniti v osamo.

pištola

Če sanjate pok iz pištole boste izgubili zaposlitev zaradi stečaja podjetja. Če ustrelite osebo boste padli v nemilost šefu. Če vas ustrelijo, eden izmed vaših sorodnikov trpi za akutno boleznijo.

pita

Če sanjate pito boste storili dobro delo, sovražniki pa bodo načrtovali vaše "uničenje". Če ženska sanja pito je lahkoživka.

pivo

Če sanjate, da ste pili pivo, vas sanje opozarjajo, da se vam približuje prepir, ki ga ne boste zlahka rešili. Vprašajte se, kje bi lahko nastal, da bi ga lahko preprečili. Sanje tudi govorijo o nebleščeči prihodnosti. Če vidite druge, da pijejo pivo, bo nad njih, kot tudi nad vas, če pijete z njimi, prišla velika nesreča.

planet

Če sanjate planete vas čaka neprijetno delo ter depresivno potovanje.

plašč

Če sanjate svoj plašč bodite pozorni pri podpisovanju pogodb. Preberite tudi drobni tisk. Če si sposodite plašč se pazite neznancev. Ne zaupajte jim. Če vidite nov plašč boste imeli srečo in tudi vaše skrite želje se znajo uresničiti.

plemstvo

Če sanjate plemstvo se vam želje glede vaših užitkov ne bodo uresničile. Partnerja boste izbirali glede na zunanjost in ne glede na druge vrline, kar se vam zna kasneje v življenju maščevati.

ples

V sanjah videti plesati skupino veselih otrok pomeni uspešen, ljubezni poln dom. Sanjati, plesati mladino je znak preprostih reševanj problemov ter obilo užitkov. Ples starejših ljudi pa je izboljšanje poslovnih uspehov. Če plešete vi, vas čakajo nenapovedani srečni dogodki.

plesni učitelj

Če sanjate plesnega učitelja ali da se učite plesa, pomeni da boste zanemarili pomembne stvari in boste lahkomiselni. Ženska, ki sanja, da je plesni učitelj njen izvoljenec bo imela uživaško življenje.

pletenje

Če sanjate da pletete bo boste imeli miren in harmoničen dom, ter ljubečega partnerja, otroci pa vam bodo v veselje. Če sanjate da moški plete imate močno samozavest ter trdno voljo. Uspelo vam bo vse, česar se boste lotili. Če vidite mlado žensko plesti, boste imeli zvestega partnerja. Če vidite pletilnico vam bo ljubezen obrnila hrbet.

plima

Če sanjate visoko plimo boste uspešni na vseh področjih, ki se jih boste lotili.

plin

Če sanjate plin pomeni da boste škodovali človeku, s katerim boste naredili kupčijo. Naredili mu boste veliko krivico. Kesanje vam ne bo pomagalo. Če sanjate da pihnete plin ven iz prostora pomeni da boste nezavedno zabavali sovražnike. Če ne boste previdni vas bodo uničili. Če pogasite plin pomeni da si boste uničili lastno srečo.

pliskavka

Če v sanjah vidite pliskavko, se sovražniki zanimajo za vas. Bodite izjemno previdni pri vseh stvareh.

plug

Če sanjate plug boste želi uspeh. Če vidite druge osebe da delajo s plugom se boste izobraževali. Če ženska sanja plug bo imela plemenitega in bogatega moža. Če sami delate s plugom, boste hitro obogateli.

pobeg

Če sanjate da ste pobegnili s kraja prometne nesreče sanje običajno napovedujejo pozitivno leto. Če pobegnete iz zaprtega prostora boste uspešno poslovali. Če pobegnete od okužbe, to običajno nakazuje dobro zdravstveno stanje in blaginjo. Če vam pobeg spodleti vam sovražniki pripravljajo pravo trnovo pot. Čuvaj se goljufije.

pobesneli psi

Če vidite pse ki besnijo, boste priča napada sovražnika na vas in vaše prijatelje. Če pobesnelega psa ubijete se boste uspešno izognili škodljivcem, ki prežijo na vas. Prav tako se vam bo izboljšalo finančno stanje.

pobožnost

Sanjati pobožnost je za kmeta znak dobre letine in miroljubnih sosedov. Poslovnim ljudjem opozorilo, naj se do poslovnih uspehov prebijejo izključno z delom in nikakor z prevaro. Splošno je to znak za mirno in uspešno življenje.

počitnice

Če sanjate da ste na počitnicah boste spoznali zanimivega neznanca, kateri bo z veseljem izkoristil vaše gostoljubje. Če sanjate, da ste nezadovoljni na počitnicah, bo vaš najboljši prijatelj postal vaš največji tekmec.

podkev

Če sanjate podkev boste napredovali v poslovnih zadevah. Če vidite zdrobljeno podkev bo v vaše življenje prišla nesreča in bolezen. Če vidite podkev viseti na ograji bodo vaša pričakovanja naletela na gluha ušesa. Prijatelji nad vami ne bodo navdušeni. Če na cesti poberete podkev boste prejeli denar iz nepričakovanega vira.

podnajemnik

Če sanjate da imate podnajemnike boste obremenjeni z neprijetnimi skrivnostmi. Če podnajemniki odidejo ne da bi poravnali račune boste imeli težave z nasprotnim spolom.

podpis

Če sanjate, da vidite podpis nekega papirja ali listine, je to znak za previdnost na vseh področjih. Če listino podpisujete vi, je to slabo znamenje. Bodite pozorni!

podstrešje

Če sanjate da plezate na podstrešje ste nagnjeni h sanjarjenju in na življenje gledate zelo lahkomiselno. Lahkomiselnost vam lahko prinese veliko nevšečnosti.

podveza

Če moški sanja, da je našel podvezo pomeni da bo v ljubezenskem življenju naletel na tekmece. Če ste ženska in sanjate da ste izgubila podvezo bodite previdna, saj bo partner ljubosumen in sumničav na čednega moškega, ki preživi veliko časa v vaši bližini. Če ste poročeni moški in sanjate o podvezi bodite previdni, saj se bo v vaš družinski mir skalila »nevihta«. Žena bo namreč izvedela za vaše skrivnosti.

poker

Če gledate igro pokra, vam bo na poslovno pot stopil nekdo, ki bo imel več energije od vas, zato se ga pazite. Če poker igrate se pazite mlade ženske ali družbe, saj bodo razrili vašo skrivnost.

pokojnina

Če sanjate da prejemate pokojnino, boste poglobili prijateljske vezi z dobrimi prijatelji. Če vam pokojnino odbijejo, se boste soočili z izgubo v podjetju in izgubili par prijateljev.

pokopališče

Če sanjate pokopališče, se boste znašli v bedi in stiski. Če se sprehajate skozi pokopališče pazite na ugled.

pokrivalo

Če vidite pokrivalo, boste postali slavni in uspešni. Izkoristite slavo, kajti ta bo kratkotrajna. Če si ogledujete stara in rabljena pokrivala, boste morali razprodati svoje premoženje zaradi finančnih težav.

polarni medved

Sanjati polarnega medveda pomeni, da vam bo življenje prineslo neko nesrečo, od katere si še dolgo ne boste opomogli. Če vidite kožo polarnega medveda se boste uspešno zoperstavili ljudem, ki vas želijo uničiti.

polenta

Sanjati polento označujejo prijetno ljubezen, uspešen študij in napredovanje v službi.

policija

Če vas policija poskuša aretirati boste uspešno prebrodili skozi ovire, ki se vam bodo postavile na pot. Če vidite policista vas bodo v skrbi spravile nekatere govorice.

poliranje

Če sanjate da polirate izdelke, boste dosegli visoke cilje, ki ste si jih zastavili še v mladosti.

politik

Če sanjate politika bodo vaša finančna sredstva "izpuhtela". Če ste sami politik se boste med prijatelji slabo počutili. Če se zanimate za politika se pazite dvoličneža, ki bo vstopil tiho v vaše življenje.

poljub

Če v sanjah poljubljate otroke pomeni da boste doživeli veliko veselih srečanj ter boste zadovoljni tako znotraj družine kot s svojim delom. Če poljubite mamo bo vaše podjetje uspešno in obdani boste s prijatelji. Če poljubite brata ali sestro vam bo življenje prineslo mnogo veselja. Če poljubite čudno žensko bo vaše početje moralno sporno. Če vaš tekmec/ica poljubi vašo izvoljenko/ca boste izgubili ugled. Če sanjate da poljubljate zakonca bo v vaši družini vladala harmonija. Če poljubljate osebo po vratu ste šibka oseba. Delajte na samospoštovanju. Če poljubljate sovražnika, se boste razjezili na prijatelja, vendar neupravičeno.

polka

V sanjah videti plesati polko, pomeni stalnost in srečo z vašim partnerjem. Če plešete sami je to napoved sreče in veselje domačih.

pomaranče

Če vidite pomaranče na drevesih bo vaše zdravje zavidljivo, živeli pa boste v blaginji. Če pomaranče jeste se bo pri prijateljih ali sorodnikih pojavila bolezen. Prav tako bo vladalo nezadovoljstvo v poslovnem krogu. Če vidite debele sočne pomaranče se bo sreča za kratek čas poslovila od vas. Znate ostati brez partnerja. Če vam zdrsne na pomarančni lupini bo umrl vaš sorodnik. Če pomaranče kupite se boste znašli v neprijetnem zapletu iz katerega boste sicer potegnili dobiček.

pomoč

Če v sanjah dobite pomoč od neznanca, vam sanje sporočajo, da ljudje okoli vas cenijo vaše delo. Če vi pomagate komu, pomeni, da vam je ta človek, če ga poznate, hvaležen. Če pa ga ne poznate, vam sanje govorijo, da vas imajo ljudje radi.

pomočnik

Če sanjate da najamete pomočnika, boste kaj kmalu nepremišljeno zapravili denar za ničvredno potovanje. Če pa vas pomočnik zapusti se vam nasmiha nepričakovano potovanje, na katerem boste spoznali kar nekaj prijetnih ljudi, s katerimi boste obdržali stike.

pomol

Če stojite na pomolu boste pri nekateri stvari izkazali pogum, s tem pa dosegli čast. Če pomola ne dosežete boste izgubili ugled.

ponev

Sanjati ponev pomeni, da bo navidez nepomembni dogodki povzročili veliko nevšečnosti. Če vidite zlomljeno ali zarjavelo ponev vas bodo bližnji in prijatelji razočarali, zaradi česar boste padli v depresijo.

poni

Če v sanjah vidite ponija ali čredo ponijev boste nagrajeni z uspehom na vseh področjih.

ponižanje

Če vas ponižujejo, se boste znašli v nezavidljivem položaju. Tudi finance vam ne bodo naklonjene. Če vi ponižujete druge bo vaše podjetje propadlo, prav tako pa vam bo ljubezen obrnila hrbet.

ponudba

Če daste ponudbo boste zahrbtni in hinavski. Od nekoga boste zahtevali mnogo več denarja, kot vam je v resnici dolžan.

poper

Če sanjate da jeste poper, boste trpeli zaradi obrekovanja. Če vidite kako poper raste boste srečni v zakonu. Če vidite stroke popra, boste na vsak način dosegli pravico. Če vidite črn mlet poper boste žrtev prevare. Če ga vidite na svoji mizi bo vaše življenje polno prepirov.

popravljanje

Če popravljate stvari, boste ob nepravem času na nepravem mestu. Poskusite se izogniti incidentu in se raje umaknite.

poprova meta

Če sanjate poprovo meto se boste pogosto zabavali. Če jo vidite, kako raste, boste deležni romantičnih trenutkov. Če pijete poprovo meto boste spoznali zanimivo osebo, pri kateri boste deležni nekaterih ugodnosti.

porcelan

Če sanjate, da urejate in pospravljate svoje spominke ali izdelke iz porcelana se vam obeta razveseljiv, srečen in gospodaren dom.

porodničar

Če v sanjah vidite porodničarja vas bo doletela neozdravljiva bolezen, ki vas bo pahnila v smrt. Sanje porodne babice pomenijo tudi stisko in klevetanje.

poroka

Če sanjate da se sami poročite s partnerjem precej starejšim od vas, boste imeli veliko težav v življenju. Dotaknila se vas bo tudi bolezen. Če partner na poroki nosi črnino vas bodo prijatelji odrinili od sebe ter postali hladni. Če vidite obred, ki se je končal brez težav bo v vašem življenju veliko veselja.

portret

Če na portretu vidite lepe besede bo vaše življenje en velik užitek. Če portreti niso lepi boste utrpeli izgubo.

posestvo

Če sanjate da pridete na posestvo pričakujte da boste prejeli zapuščino od oddaljenega sorodnika, katero niste pričakovali. Če ste ženska in sanjate posestvo pomeni da morate biti varčni in previdni, saj lahko izgubite hišo in otroke.

poslovna knjiga

Če vodite poslovne knjige boste polni predsodkov pri novem sodelavcu. Zaupajte intuiciji. Če v poslovno knjigo vnesete napačne podatke boste prišli v spor z nadrejenim in izgubili. Če poslovne knjige spravljate dobro preberite zakone in zaščitite svoje pravice. Če poslovne knjige izgubite v naravni nesreči ali požaru boste nastradali zaradi napak drugih.

poslovni partner

Če v sanjah vidite poslovnega partnerja bo vaše podjetje poslovalo z izgubo. Trudili se boste, da boste izterjali dolžnike, vendar vam ne bo šlo dobro od rok.

poslušnost

Če sanjate da ste poslušni, boste preživljali mirno obdobje življenja. Če so drugi poslušni vas bodo ljudje spoštovali in boste srečni.

posoda

Če sanjate pospravljanje posode je to znak kratkotrajne sreče. Videti zloženo posodo na policah prognozira uspeh v zakonu in dobiček v poslu.

posojanje

Če sanjate da posojate denar, se vam obetajo težave pri odplačevanju dolgov in kreditov. Če posojate druge izdelke boste sicer velikodušni, velikodušnost pa vas bo pahnila v revščino. Če drugi posojajo vam stvari ali denar boste živeli v izobilju in imeli tesne prijatelje.

postelja

Če sanjate o postelji, ki je pospravljena, vam sanje govorijo da vaša družina budno spremlja vsak vaš korak in da imate močno podporo. Če sanjate da je postelja umazana ali razmetana,vas sanje opozarjajo na bolezen v družini. Bodite pozorni.

posvojiti

Če sanjate, da je nekdo posvojil vašega otroka, lahko to pomeni, da ljudje okoli vas spletkarijo. Če vi posvojite otroka, vam sanje govorijo, da nekomu delate veliko uslugo, ne da bi se tega sploh zavedali.

pošast

Če sanjate da vas zasleduje pošast, vas v bližnji prihodnosti čaka žalost in nesreča. Če pošast ubijete, se boste uspešno spopadli s svojimi sovražniki in se trdno zasidrali na ugleden položaj.

pošta

Sanje pošte ne prinašajo nič dobrega. Sanjati pošto pomeni veliko neprijetnih novic ter veliko nesreče.

poštar

Če sanjate pismonošo, vas bodo nepremišljene novice in govorice mučile in preganjale, čeprav ne bodo upravičene in resnične. Zaradi tega se boste dolgo slabo počutili.

pot

Če sanjate po ozki in strmi poti se boste srečali s stisko in revščino. Če sanjate, da iščete pot boste dosegli cilj, ki ste si ga zastavili v življenju. Če hodite po urejeni poti obdani z zeleno travo in cvetjem boste svobodno zadihali, saj se bo partner odmaknil od vas.

potapljanje

Sanjati potapljanje v čisti vodi označuje dober razplet dogodkov, ki so vas spravljali v zadrego. Če je voda blatna boste trpeli zaradi tesnobe. Videti potapljati se druge ljudi, kaže na prijetno druženje z prijatelji. Če se potapljate z svojim ljubimcem, ali vidite potapljati se zaljubljen par je to znak uživanja in strastne ljubezni.

potnik

Če sanjate potnike ki prihajajo se bodo stvari v vaši okolici uredile. Če ste sami potnik ne boste zadovoljni s svojim življenjem. Zna se zgoditi, da boste zamenjali stalno prebivališče.

potovanje

Sanjati, da odhajate na prijetno potovanje pomeni, da se vam nasmiha dobiček in uspešnost, če ste pa na neprijetnem potovanju vam grozi razočaranje ter nesreče. Če vidite prijatelje, kako odhajajo na pot so na vidiku prijetne spremembe v življenju. Če se vaše potovanje nepričakovano konča, boste dosegli uspeh v presenetljivo kratkem času.

potres

Če sanjate, da potres vidite ali čutite lahko to označuje poslovni neuspeh ter veliko stisko.

potrtost

Če sanjate da ste obdani s temnimi in mračnimi stvarmi ali z otožnimi in žalostnimi ljudmi, v vaše življenje prihajajo neprijetnosti na vseh področjih ter smrt v sorodstvu.

povabilo

Če sanjate da povabite osebe na obisk se vam bo pripetil v bližnji prihodnosti neprijeten dogodek, ki vam bo povzročil veliko sivih las. Če vas povabijo da jih obiščete boste kmalu prejeli žalostno novico.

povečevalno steklo

Če gledate skozi povečevalno steklo bo neuspeh, ki ga boste doživeli na delovnem mestu vendarle pozabljen pri vaših nadrejenih. Če vidite povečevalno steklo, boste pri neki osebi zbujali pozornost, vendar vas bo kasneje prezirala.

povpraševanje

Če sanjate kakršnokoli povpraševanje pomeni neprijetnosti in kočljive položaje. Le po zaslugi vaše vztrajnosti se boste na koncu izvlekli iz neprijetnih situacij.

prah

Če vidite prah, bo okoli vas veliko brezvestnih in nevoščljivih ljudi, ki bodo prežali na vaše napake. Pazite se jih, in če se le da, se jim ognite.

pralnica

Če sanjate, da v pralnici perete perilo boste bili boje vendar boste na koncu zmagali. Če se oblačila lepo operejo boste deležni sreče, če pridejo iz pralnice umazane pa vas bo doletela nesreča in bolezen.

prašič

Če sanjate debelega prašiča boste v večini zadev želi uspeh. Če prašiča jeste vas bodo sodelavci žalili.

pravljica

Če vam v sanjah nekdo govori pravljico, vam nasproti prihajajo lepi in radosti polni trenutki, ki znajo še dolgo trajati.

prebavne motnje

Če sanjate da imate težave s prebavo, živite zelo nezdravo. Istočasno tudi mračna okolica dodatno negativno vpliva na vaše počutje.

predpasnik

Če sanjate da nosite predpasnik se kaže, da se boste začeli ukvarjati s sumljivimi in nelegalnimi posli, v katere vas bodo vpeljali vaši sovražniki. V posel s sovražniki se boste spustili vede. Če strgate predpasnik pa se le zavarujte pred sovražniki in nikar ne sklepajte kupčij z njimi, saj vam utegnejo škodovati.

preja

Preja v vaših sanjah označuje poslovne in družinske uspehe. Če z prejo delate in ste samski, vam sledi poroka.

preproga

Če sanjate da hodite po preprogi bo v vaše življenje vstopila žalost. Če preproge kupujete se kaže zamenjava delovnega okolja.

prerija

Če sanjate prerijo boste življenje zajemali z veliko žlico. Razkošja vam ne bo manjkalo. Če je prerija cvetoča in zelena, se bodo okoli vas dogajali radostni dogodki. Neplodna in suha prerija predstavlja izgubo na poslovnem področju ter izgubo prijateljev.

prestrašiti se

Če ste se v sanjah počutili prestrašene zaradi ljubezeni, vas to opominja, da se tako počutite tudi v vsakdanu in da se otresite strahu, ker vam ne prinese nič dobrega. Če vidite prestrašene obraze, se vprašajte, če vse delate tako, kot si želi srce, ali pa zgolj poslušate razum.

prevara

Če sanjate da nekoga prevarate, boste postavljeni v položaj iz katerega ne boste našli izhoda. Trpeli boste vi, in vaša družina. S težavo boste umazano »igro«, ki ste jo začeli igrati, speljali do konca. Če drugi prevarajo vas, se vam obeta sreča v igrah na srečo.

pritlikavec

To so zelo dobre sanje. So znak dobrega zdravja in počutja, tako duševnega kot telesnega. So tudi znak užitkov.

prod

Če sanjate prod, boste kljub temu, da boste premagali večino tekmecev ugotovili, da jih imate več, kot ste si mislili. Če hodite po produ boste sebični. Prizanesljivi boste morali biti do drugih in se zavedati, da ni oseb brez napak.

pršut

Če vidite pršut ste v nevarnosti. Bodite previdni. Velike rezine pršuta pomenijo, da se bodo sodelavci in vaši nadrejeni strinjali z vašim predlogom glede izboljšanja poslovanja. Če jeste pršut boste izgubili nekaj izredno pomembnega.

prtiček

Če sanjate prtiček boste povabljeni na družabno zabavo, na kateri boste blesteli. Če sanjate umazane prtičke se boste znašli v ponižujoči zadevi.

prtljaga

Če sanjate prtljago vas tarejo neprijetne skrbi. Obremenjeni ste z ljudmi čisto po nepotrebnem. Če prevažate svojo prtljago boste zaslepljeni s svojimi težavami in ne boste opazili, da drugi potrebujejo vašo pomoč. Če izgubite prtljago se v družini kažejo spori. Prisotni boste tudi pri špekulacijah, ki pa vam ne bodo prinesle nič dobrega.

psiček

Če sanjate majhnega psička, vas bodo prijatelji postavili pred dilemo. Umaknite se za nekaj časa in v miru premislite kaj boste storili. Če najdete zapuščenega psička, se bo v vašem življenju zvrstilo mnogo žalostnih dogodkov, ki bodo načeli vaše psihično zdravje.

ptica

Če vidite ptice in so sanje prijetne, sanje simbolizirajo odprtost vaše duše do dojemanja zunanjega sveta. Sanje govorijo o ljubezni do vas samih. Več kot je ptic in bolj kot so mogočne večja je ljubezen.

puščava

Če sanjate, da blodite po puščavi, sanje nakazujejo na izgubo zdravja in materialnih dobrin. Samotna blodnja po puščavi pomeni tudi ogrožanje vašega ugleda. Bodite pazljivi.

puščavnik

Če sanjate puščavnika boste žalostni, osamljeni in potrti zaradi nezvestobe prijateljev. Če sanjate, da ste sami puščavnik boste predmet preiskave. Za vas se bo zelo zanimala oblast, zato dobro premislite, ali ne počnete kaj nelegalnega. Če obiščete puščavnika boste sovražnikom nevede ponudili nesebično pomoč.

puščica

Zlomljena puščica pomeni zlomljeno srce. Puščica, ki leti, napoveduje nov začetek, od sanj pa je odvisno, ali je ta prijeten ali neprijeten. Puščica, ki je že dosegla svoj cilj, napoveduje veliko ljubezen. Če pa je nekoga zadela v srce, pomeni to konec ljubezni in veliko trpljenje.