V

valček

Če sanjate da plešet valček boste naleteli na službo vašega življenja v kateri se boste prijetno počutili. Če vidite da valček plešejo črnci bodo vaše skrbi popolnoma nepomembne. Če vidite da vaš partner pleše valček bodo mnogi vaše obnašanje imeli za nedostojanstveno.

večer

Če sanjate večer pomeni da želja o kateri ste potihoma upali ne bo uslišana in v zvezi s to željo boste storili tudi napačen korak. Če sanjate, da se z vašo/im drago/im sprehajata v večeru običajno nakazujejo sanje bolezen ali celo smrt enega od vaju.

večerja

Če večerjate sami razmislite o vaših življenskih smernicah. Večerja v dvoje z partnerjem pomeni prepir, razen če je večerja v sklopu ljubezenskih užitkov. Veliko gostov na večerji pomeni veliko prijetnosti.

vedro

Če sanjate polno vedro mleka se kaže združitev podjetja s konkurenco. Prazno vedro prinaša lakoto in slabo letino. Če vedro prevažate se boste zaposlili.

veja

Če je veja zdrava in polna listov, sanje nakazujejo, da je takšno tudi vaše spolno življenje, torej pestro.

velikan

Če se pred vami nenadoma prikaže velikan se bo bil velik boj med vami in vašim nasprotnikom. Če velikan stoji pri miru se boste na potovanje odpravili z vašim sovražnikom. Če velikan beži stran od tebe bo tvoje zdravje dobro in tudi v življenju ti bo šlo dobro.

veranda

Če sanjate verando je vaša prihodnost negotova. Če ste s partnerjem na verandi, boste v dvomih glede partnerske veze. Če gradite verando boste prevzeli nove naloge.

veselje

Če sanjate da ste veseli, bo vaše poslovanje izjemno dobro, prav tako boste uživali harmonijo in mir v družini. Če se vam veselje nekaj skazi, se v prihodnosti kažejo skrbi. Veselje označuje tudi sožitje med prijatelji.

veslo

Če sanjate vesla se napoveduje razočaranje. Žrtvovali boste svoj užitek za dobrobit drugih. Če veslo izgubite, si boste zaman prizadevali za uspešno opravljeno delo. Najdena vesla predstavljajo prekinitev nekaterih pričakovanih užitkov.

vesoljček

Če sanjate da vas ugrabijo vesoljčki, pomeni da ste šibki in depresivni. Svojo slabo voljo boste poskušali prenesti na druge. Če preprečite vesoljčkom da ugrabijo vaše bližnje, pomeni da boste nepričakovano dobili finančno podporo in naredili veliko dobrega za ljudi okoli sebe. Če vidite, da je vaš partner odšel z vesoljčki, pomeni da se bodo sodne zadeve razpletle vam v škodo in izgubili boste dobrega prijatelja.

vešča

Če v sanjah vidite vešče bo vaše družinsko življenje polno prepirov. Sreče ne bo niti na poslovnem področju. Bodite previdni pri sklepanju pogodb.

vezenje

Če ste ženska in sanjate vezenje pomeni, da ste spoštovani, sposobni ter poberete najboljše stvari, ki vam prekrižajo pot. Če ste poročeni moški in sanjate vezenje, pomeni da se bo vaši družini kmalu pridružil novi družinski član. Neporočenemu moškemu videnje vezenja v sanjah nakazuje modro in varčno bodočo ženo.

vidra

Če vidite kako se vidre potapljajo boste vesel in srečen sanjač. Našli boste idealnega partnerja in se z njim hitro poročili.

vihar

Če sanjate da vas je ujel vihar pomeni, da boste imeli težave v službi, če ste pa na vodstvenem položaju, oziroma če imate svoje podjetje pazite na finance. Brezglavo zapravljanje vas utegne pahniti v poslovno izgubo.

vile

Če sanjate vile boste za srečo morali garati tako fizično kot tudi psihično. Če v sanjah nekoga napadete z vilami si boste nakopali sovražnike.

vinograd

Če sanjate vinograd, so to ugodne sanje, predvsem na ljubezenskem področju. Slabo vzdrževan vinograd, pa je lahko znak slabih odnosov in razočaranj.

vislice

Če vidite prijatelja na vislicah se boste morali v neki zadevi podati svojo odločitev zelo hitro. Če sanjate da so vas na vislicah zažgali se pazite zlonamernosti vaših zlobnih prijateljev. Če sanjate da ste rešili človeka pred vislicami pomeni da boste v kratkem nekaj dobili, kar vam bo zelo pomagalo. Če ste v sanjah obesili vašega sovražnika, sanje označujejo zmago na vseh področjih v vašem življenju.

vlačuga

Če sanjate da ste v družbi vlačuge, boste zabredli v težave, na poslovnem področju vas bo pestila izguba, prav tako pa boste zapadli v depresijo. Če ste poročeni in sanjate vlačugo, vaš zakon ogroža tretja oseba.

vlaga

Če sanjate vlago, bo vaša borba s sovražnikom divja, vendar boste na koncu vendarle zmagali. Izboljšal se bo tudi odnos z nadrejenim.

vojak

Če sanjate vojaka se vam obetajo dolga potovanja in ločitve od prijateljev. Če se ukvarjate s politiko, vas ne bodo jemali resno pri vašem načrtu. Če vidite ranjenega vojaka, vam bo nekdo škodil. Škoda se bo najbolj poznala v družinskih zadevah.

volitve

Če sanjate da ste na volitvah to nakazuje, da se boste ukvarjali z neko polemiko, ki bo škodila vašemu socialnemu ali finančnemu stanju.

vonjave

Če sanjate da inhalirate sladke vonjave boste imeli ob sebi uspešnega partnerja in boste brez finančnih težav. Če vonjate neprijetne in smrdljive vonjave boste udeleženi pri nesoglasjih, ob sebi pa boste imeli nezanesljive sodelavce.

vozli

Če v sanjah vidite vozle, vas bodo najbolj skrbele najmanj pomembne zadeve. Ne dajajte si opravka z njimi. Če naredite vozel ste močni in neodvisni od drugih.

vrat

Če sanjate svoj vrat bodo neprijetni družinski odnosi vplivali na vaše poslovanje. Če občudujete vrat nekoga drugega se zna zgoditi, da boste zaradi afere razdrli domače vezi. Če sanjate da je vaš vrat debel ne boste uspeli nadzorovati svoje jeze.

vratar

Če sanjate vratarja boste slabo ravnali s financami, težave pa vam bodo povzročali tudi neposlušni otroci. Če iščete vratarja, ker ga ni na delovnem mestu in ga ne najdete, bo tretja oseba zmotila vaše spokojno življenje. Če ga iščete in ga najdete, boste spoznali prijetne tujce, ki vam bodo pomagali pri poslovanju. Njihovi nasveti bodo neprecenljivi, zato jim le zaupajte.

vrč

Če sanjate polne vrče se boste dobro počutili. Ob sebi boste imeli tudi prave prijatelje in obeta se vam dobiček. Če so vrči prazni, se bodo prijatelji oddaljili od vas, kar vas bo močno prizadelo, saj ne boste poznali vzroka. Če so vrči počeni vas čakajo bolezni in izguba službe. Če pijete vino iz vrča boste trdnega zdravja, vaš pogled na svet pa bo poln optimizma.

vročina

Če sanjate vročino vas bodo prijatelji izdali. Z zadevo, ki ste jim jo zaupali se lahko okoristijo tudi oni, zato bodo najprej poskrbeli za svojo dobrobit. Vi boste ostali praznih rok.

vrt

Če sanjate da imate v svojem vrtu veliko zelenega cvetja bo v vaše življenje prišel mir in spokojnost. Če vidite na vrtu mnogo zelenjave to označuje bedo in izgubo sreče predvsem na družinskem področju. Če ženske v sanjah vidijo cvetoči vrt bodo imele veliko družino in bodo srečne znotraj nje. Če hodite skozi cvetoči vrt boste kmalu postali samostojni pri nekem projektu in tudi v družinskem življenju se bo vse izšlo po načrtih.

vzglavnik

Če sanjate vzglavnik boste živeli udobno in razkošno. Če vzglavnik naredite, se vam obeta svetla prihodnost.

vzornik

Če v sanjah vidite svojega vzornika boste celo leto deležni neprekinjenih užitkov in zadovoljstva. Če se v sanjah srečate z vzornikom, bo v vašem življenju kmalu prišlo do ugodnih sprememb.

vžigalice

Če sanjate vžigalice vam v življenju ničesar ne primanjkuje, vendar se situacija kaj kmalu lahko spremeni. Prižgati vžigalice pomeni, da boste slišali nepričakovano novico.